I mindet om Kristian Rørbæk Madsen


Kristian Rørbæk Madsen er død, alt for tidligt og helt ubegribeligt.

I de år Kristian var medlem af bestyrelsen for Intensiv Symposiet berigede han os med sin alvidenhed, sin faglige excellence, sit sprudlende gode humør, sin livsglæde, sin energi og talrige gode idéer. Han var umådeligt klog, empatisk og altid behagelig at være sammen med.

Man behøvede ikke at være sammen med Kristian særlig længe for at forstå, at han var noget ganske særligt. Få havde som Kristian ordet i sin magt og i kombination med en raffineret underfundighed, kunne han skabe gode, underholdende og samtidig givende samtaler om stort set alle emner mellem himmel og jord.

Fagligt var Kristian uden sidestykke. Hans medicinske ekspertise grænsede til det perfektionistiske, og han var altid opdateret i det sidste nye indenfor eget, men også andre specialer. Hans enorme engagement var smittende, hans formidlingsevne enestående og hans lysende intelligens misundelsesværdig.

Vores tanker er hos Kristians familie, som han altid talte meget varmt og positivt om. Det var tydeligt, at han var glad for og stolt af sin hustru og deres tre børn, og at han elskede dem meget højt.

Kristian havde sine meningers mod, og det beundrede vi ham for. Desværre stjal depressionen til slut hans mod på livet. Hans død fylder vores hjerter med umådelig stor sorg. Tak Kristian, fordi vi fik lov til at kende dig.

Vi vil aldrig glemme dig.

Ære være Kristians minde

Marianne Simonsen, Bodil Steen Rasmussen, Anders Morten Grejs, Lars Hein og Nanna Reiter